Znalecký ústav —
specialista při znalectví, expertízách a poradenství

Zajišťuje zpracování znaleckých posudků, tržní ocenění i ostatní analýzy a poradenskou činnost.

Ochrana osobních údajů

  1. Společnost Znalecký a oceňovací ústav, s.r.o., se sídlem Přemyslovka 3, 796 02 Prostějov, IČ 25599186, zpracovává v případě vaší poptávky služeb následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
    • IP
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Tyto osobní údaje budou společností Znalecký a oceňovací ústav, s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy, nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Znalecký a oceňovací ústav, s.r.o. jako správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně i další poskytovatelé softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Máte právo:
    • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Žádost o zobrazení osobních dat

Žádost o vymazání osobních dat

Znalecký.cz

Často kladené otázky